Știri

Stirile zilei 2 iunie 2016. Principalele subiecte

Stirile zilei 2 iunie 2016. Prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova este principalul subiect al zilei.

1. Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova!

Elicopterul SMURD disparuse initial de pe radar, iar ulterior s-a descoperit ca acesta s-a prabusit. Aparatul de zbor al SMURD s-a prabusit in satul Haragis, intr-o zona impadurita, in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru oameni au murit. Citeste aici mai multe!

2.Hexi Pharma, Flori Dinu si nevasta lui Dan Condrea, puse sub urmarire penala

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, si Uliana Ochinciuc, nevasta lui Dan Condrea, au fost puse sub acuzare de DNA in cazul dezinfectantilor diluati. Citeste aici mai multe!

3. Cod rosu de inundatii in Romania

INHGA a emis o avertizare COD ROSU de inundatii in judetele Harghita si Covasna. De asemenea, s-a emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din judetele Brasov, Buzau, Neamt, Bacau, Vrancea, Iasi, Vaslui si Galati, valabila de joi de la ora 16.00 până sambata la ora 12.00. Citeste mai multe pe realitatea.net!

4.Sondaj TNS: Firea, favorita la Primaria Capitalei. Nicusor Dan, pe locul 2 

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai – 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea (PSD) – 34%, Nicusor Dan (USB) 16%, Catalin Predoiu (PNL) 11%. Citeste mai multe pe Hotnews.ro!

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-02T20:42:16+03:00 20:42

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More