Categorii Știri

Știrile zilei 20 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi

Știrile zilei 20 octombrie 2016. Principalele subiecte de astăzi. Cele mai importante știri ale acestei zile.

Un an de la moartea lui Bogdan Cosmin Gigină

Astăzi se împlinește un an de la moartea lui Bogdan Cosmin Gigină, polițistul care și-a pierdut viața în coloana oficială a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Citește aici mai multe!

ELCEN a oprit termocentrala Grozăvești. Probleme cu căldura în mai multe sectoare

Producătorul de energie Electrocentrale Bucureşti (Elcen) a înregistrat noaptea trecută două avarii, la termocentralele CTE Bucureşti Vest, unde o conductă s-a fisurat, şi la CTE Grozăveşti, care este oprită. Problemele vor fi soluţionate în cursul nopţii de 20 spre 21 octombrie, arată compania într-un comunicat. Citește aici mai multe!

Alina Gorghiu: Listele a 35 de filiale PNL au fost validate

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că au fost validate listele de candidaturi din 35 de organizaţii judeţene ale partidului, urmând ca luni să se finalizeze listele şi în celelalte judeţe plus Bucureştii: Despre candidatura mamei lui Cătălin Cherecheş pe primul loc la Camera Deputaţilor, în Maramureş, Gorghiu a afirmat că PNL nu are nicio problemă de asumare a acestei candidaturi.

Accident în Hunedoara pe DN 7. Planul roșu de intervenție, activat

Un accident grav a avut loc în județul Hunedoara pe DN 7, joi dimineața, la intrarea în Orăștie. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, după ce șoferul celui din urmă nu a acordat prioritate când a intrat pe drumul județean. Citește aici mai multe!

Bogdan Olteanu, plasat sub control judiciar de Instanța Supremă

Bogdan Olteanu a fost plasat sub control judiciar de ICCJ. Magistrații au înlocuit astfel măsura arestului la domiciliu, dar decizia nu este definitivă și poate fi contestată. Citește aici mai multe!

Steaua și Astra joacă în Europa League!

Steaua va juca de la ora 20.00 cu echipa elvețiană FC Zurich, în etapa a treia a grupelor Europa League. De la ora 22.05, Astra Giurgiu o va înfrunta pe Viktoria Plzen. Citește aici mai multe!

Sârbu, audiat ca martor în dosarul Mineriadei

Omul de afaceri Adrian Sârbu a venit, joi, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul Mineriadei. Adrian Sârbu a ajuns în jurul orei 9.20 la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, surse judiciare declarând că a fost citat de procurori pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul Mineriadei.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More