Știri

Știrile zilei 21 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri 21 septembrie. Cele mai importante subiecte ale zilei!

UPDATE: Oprea: Cred că a fost o greşeală că am cerut sprijinul colegilor din Senat; mă gândesc la varianta demisiei din Parlament

1. Atac cu cuțitul într-o biserică din București

Un tânăr de 35 de ani a atacat cu cuțitul administratorul Bisericii Sf.Anton, din Centrul Vechi al Capitalei. Din primele informații, se pare că bărbatul a intrat în lăcașul de cult înarmat cu un cuțit. El voia să doarmă în biserică și s-a folosit de cuțit să-l intimideze pe administrator. Citește aici mai multe detalii!

2. Prognoza meteo până în luna decembrie: Temperaturi negative și ger în aproape toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările pentru următoarele trei luni. În toate regiunile țării, temperaturile vor fi reci. Mai mult, în luna decembrie vom avea parte de temperaturi negative. Citește aici mai multe detalii!

3. Robert Negoiţă, audiat la Parchetul ICCJ în dosarul care privește un posibil plagiat

Robert Negoiţă a venit miercuri la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiat în dosarul privind un posibil plagiat al primarului Sectorului 3. Citește aici mai multe detalii!

4. Elena Udrea s-a înscris la Facultatea de Teologie și va înființa „Institutul Fericirii”

Deputatul Elena Udrea s-a înscris la Facultate de Teologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la un master de consiliere pastorală, pentru a-i ajuta pe oameni „prin credinţă”. Elena Udrea a fost admisă cu media 8,20. Citește aici mai multe detalii!

5. Brad Pitt, prima reacție după divorțul intentat de Angelina Jolie

Agelina Jolie a intentat divorțul de Brad Pitt, omul lângă care a stat 12 ani. Deocamdata nu se știe exact motivul divorțului, însă presa speculează că vina îi aparține actorului, care ar avea probleme comportamentale, dar ar fi înșelat-o pe soția sa. Citește aici mai multe detalii!

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-22T12:34:53+03:00 12:34

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More