Connect with us
Stirile zilei 22 iunie 2016. Principalele stiri de azi. Iata care sunt cele mai importante subiecte ale zilei de miercuri.

Știri

Stirile zilei 22 iunie 2016. Cele mai importante stiri de azi

Stirile zilei 22 iunie 2016. Canicula din Romania si Referendumul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sunt principalele subiecte de azi!

1.Inca trei zile de canicula si nopti tropicale!

Meteorologii au emis o avertizare de Cod Galben de canicula, care va fi valabila trei zile consecutive, mai exact in intervalul 22 iunie, 23 iunie, 24 iunie. Canicula persistenta si disconfortul termic accentuat vor provoca neplaceri romanilor din mult zone ale tarii. Citeste aici mai multe!

2.Maine are loc referendumul pentru Brexit!

A mai ramas putin timp pana vom afla incotro se indreapta Europa. Maine, Marea Britanie da verdictul in cazul BREXIT – iesirea tarii din Uniunea Europeana. Britanicii sunt asteptati la vot la cel mai crucial referendum din istoria moderna a statului. Citeste aici mai multe!

3.Sechestru pe bunurile fostilor ministri cercetati in dosarul Rompetrol 2

DIICOT a transmis ca, dupa inceperea urmaririi penale in cazul fostilor ministri Mihai Tanasescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea, procurorii antimafie au pus sechestru pe bunurile lor. Citeste mai multe pe Mediafax!

4. Presedintele Iohannis a atacat la CCR legea prin care alesii locali condamnati cu suspendare nu isi pierd mandatul

Seful statului a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la legea statutului alesilor locali. Aceasta prevede ca edilii care au fost condamnaţi cu suspendare pentru fapte de corupţie nu isi pierd mandatul. Citeste mai multe pe Mediafax!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top