Connect with us
Știrile zilei 22 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 22 septembrie. Principalele subiecte ale zilei

Știrile zilei 22 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei!

O macara a căzut la metrou Eroilor. Șoferul a scăpat ca prin minune

O macara s-a prăbușit pe șantierul de la stația de metrou Eroilor. Șoferul a rămas prins în cabina mastodontului, însa a scăpat ca prin minune, fără să fie rănit. Citește aici mai multe detalii!

Elena Udrea, sub control judiciar

Elena Udrea a fost pusă sub control judicar în dosarul în care a fost audiată la DNA, a declarat, joi, avocatul acesteia, Alexandru Chiciu. Este vorba despre un dosar în care este acuzată de spălare de bani. Citește aici mai multe declarații!

Ioana Băsescu, audiată la sediul DNA

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, s-a prezentat, joi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Timp de patru ore, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a dat explicații într-un dosar care privește fapte de corupție. Citește aici mai multe detalii!

Un Bebeluș a fost abandonat de mamă în curtea unei biserici din Vaslui

Un bebeluș a fost descoperit abandonat pe o bancă din curtea bisericii catolice din Huşi. La scurt timp, femeia a fost găsită de către poliţişti pe raza comunei natale Albeşti, femeia afirmând că a recurs la acest gest pentru că nu are posibilitatea financiară de a-şi creşte copilul. Citește aici mai multe detalii!

Principele Nicolae o acuză pe mama presupusului său copil că refuză testele ADN

Fostul principe a scris, pe pagina sa de Facebook, că i-a cerut femeii care susține că are un copil cu el să efectueze testul ADN pentru stabilirea paternităţii, dar aceasta a refuzat. În replică, femeia spune că i-a transmis fostului principe, prin avocat, să efectueze testul. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top