Știri

Stirile zilei 23 iulie 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 23 iulie 2016. Cele mai importante stiri de astazi.

1.Radu Beligan inmormantat astazi la cimitirul Bellu

Radu Beligan a fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala, in cursul zilei de sambata. Trupul sau fusese depus la Teatrul National Bucuresti in aceasta dimineata. Citeste aici mai multe!

2.10 morti dupa un atac armat in Germania

Un atac armat a avut loc la Munchen, in Germania. Zece persoane, printre care si atacatorul, si-au pierdut viata. Citeste mai multe aici!

3.Gregorian Bivolaru, adus in Romania. Amenintarea liderului MISA

Gregorian Bivolaru le-ar fi spus autoritatilor franceze ca daca va fi extradat, multe adepte ale sale ar urma sa aiba de suferit. Citeste aici mai multe!

4.Cutremur in Marea Neagra

Un cutremur in Marea Neagra de 4.3 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, la 334 de kilometri de Ankara. Citeste aici mai multe!

5.Atacatorul din Germania este un tanar de 18 ani

Autorul atacului armat din Germania este un tanar de 18 ani cu cetatenie germana si iraniana. Anchetatorii spun ca acesta ar fi suferit de o forma de depresie. Citeste aici mai multe!

6. Cum arata atacatorul din Germania

Potrivit unor informatii aparute in presa germana, autorul atacului de la Munchen de vineri seara este Ali David Sonboly. Tanarul avea 18 ani si dubla cetatenie, germana si iraniana. Citeste aici mai multe!

7. Atentat la Kabul: 61 de morti

Un atentat terorist s-a produs in Afganistan, la Kabul. Incidentul s-a petrecut la o manifestatie pasnica a comunitatii hazare. Cel putin 61 de oameni au murit si alti 207 au fost raniti. Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

Acest site foloseste cookies.

Read More