Știri

Stirile zilei 24 mai 2016

Stirile zilei 24 mai 2016: Apar primele date oficiale despre moartea lui Dan Condrea. Tot astazi, Parchetul Generala facut public prejuidiciul produs de firma Hexi Pharma in ultimii ani.

1. CAUZA OFICIALA A MORTII

Dan Condrea nu a suferit un accident vascular cerebral in momentul accidentului, asa cum se presupunea si nu consumase bauturi alcoolice, respectiv nu a luat medicamente inainte sa se urce la volan. Pe certificatul de nastere scrie politraumatism cauzat de accident. Vezi aici toate informatiile aparute de azi in presa despre Dan Condrea

2. PARADOXURILE ACCIDENTULUI

Accidentul in care a murit patronul Hexi Pharma este invaluit in continuare in mister. Jurnalistii au descoperit doua lucruri foarte stranii pentru care nu exista nicio explicatie. Afla despre ce e vorba pe capital.ro.

3. CU CAT A FURAT HEXI PHARMA STATUL ROMAN

Parchetul General al Romaniei a dezvaluit prejudiciul produs de firma de dezinfectanti in ultimii ani. Suma este revoltatoare, sustin expertii in anticoruptie. VEZI AICI CU CAT A FOST FURAT STATUL SI IN CE PERIOADA

VIDEO. Un alt fotbalist a murit pe teren

ALEGERI LOCALE 2016 – Rodica Popescu Bitanescu, protagonista primei dezbateri pentru Bucuresti

4. EXTRADARE CONTROVERSATA

Decizie de neasteptat a Curtii de Apel Bucuresti in cazul romancei care a fugit cu copiii din Canada. Judecatorii au avizat extradarea Mariei Nedelcu, iar decizia a fost atacata in instanta imediat de procurori. Citeste mai multe informatii pe adevarul.ro.

5. TARICEANU, URMARIT PENAL IN DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost pus sub urmarire penala in dosarul retrocedarilor ilegale in care figureaza si alte nume celebre precum Printul Paul de Romania, Remus Truica sau omul de afaceri apropiat de Traian Basescu, Tal Silberstein. Afla mai multe aici.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More