Știri

Știrile zilei 24 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 24 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei:

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, rămâne sub control judiciar

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, rămâne sub control judiciar, au decis magistrații de la Curtea de Apel Constanța. Judecătorii au înlăturat, însă, ca temei al măsurii preventive infracțiunea de luare de mită. Citește aici mai multe detalii!

Oana Niculescu Mizil, condamnată DEFINITIV la un an de închisoare cu suspendare

Oana Niculescu Mizil a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, după ce și-a angajat mama la biroul său parlamentar. Citește aici mai multe detalii!

Accident în Timișoara. Patru persoane au ajuns la spital

Un grav accident rutier s-a produs la Timișoara, luni, la prânz, în intersecția dintre Strada Dunării și Calea Bogdăneștilor. Citește aici mai multe detalii!

Un tânăr fotbalist român A MURIT într-un accident rutier cumplit

Tânărul Stelian Dumitrache (22 de ani), fotbalist legitimat la echipa AS Găgeni din liga județeană Prahova, a murit după un accident tragic. Jucătorul era student la Universitatea de Petrol – Gaze din Ploiești și a decedat cu o zi înainte de meciul pe care echipa sa trebuia sa-l dispute cu Coțofănești. Citește aici mai multe detalii!

Accident aviatic în Malta: Cinci persoane au murit

Un accident aviatic s-a produs în Malta, luni dimineață. Cinci angajați ai agenției europene FRONTEX au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Citește aici mai multe detalii!

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More