Știri

Știrile zilei 26 septembrie 2016. Principalele știri ale zilei

Știri 26 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei!

Ioan Gyuri Pascu a murit

Ioan Gyuri Pascu a murit, în această dimineață, la vârsta de 55 de ani. Actorul a suferit un stop cardio-respirator. În jurul orei 5 dimineața a fost efectuat apelul la Smurd. Aceștia au ajuns de urgență și l-au găsit pe Gyuri Pascu în stop cardio respirator. Au efectuat manevre de resuscitare aproapre o oră, însă au declarat decesul în jurul orei 6 dimineața. Gyuri Pascu a murit la doar 55 de ani. Citește aici mai multe detalii!

Gheorghe Mencinicopschi a fost eliberat din închisoare

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul ICA. DNA l-a acuzat pe Mencinicopschi de abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ca director general şi membru al AGA şi, ulterior, al CA al ICA SA Bucureşti. Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 6 ani de închisoare. Citește aici mai multe detalii!

MIhai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, care a precizat că şeful statului a acceptat demisia acestuia. Citește aici mai multe detalii!

Atac armat la Houston: cel puţin şapte răniţi

Atac armat la Houston. Cel puţin şapte persoane au fost rănite luni, la Houston, după ce un bărbat necunoscut a deschis focul la un centru comercial, relatează ABC News. Citește aici mai multe detalii!

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor va candida ca deputat pe listele PRM

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a anunţat că va candida la alegerile parlamentare pentru un post de deputat pe listele PRM, partid în care s-a înscris în urmă cu şase zile. Pe 20 septembrie, fiica fondatorului PRM s-a înscris în acest partid, primind ca misiune gestionarea relaţiilor partidului cu presa. Citește aici mai multe detalii!

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More