Categorii Știri

Stirile zilei 27 iulie 2016

Huff.ro iti prezinta cele mai importante stiri ale zilei. Astazi a fost audiat de catre procurori pirotehnistul care a pus artificiile in Clubul Colectiv. Si tot astazi au fost publicate rezultatele la examenul de titularizare.

1. Dosarul COLECTIV: Artificierul Marian Moise, audiat de procurori

Marian Moise, pirotehnistul care a pus artificiile in Clubul Colectiv, a fost audiat. Acesta a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunostinta ca este anchetat in Dosarul Colectiv. Citeste aici mai multe!

2. TITULARIZARE 2016: au fost publicate rezultatele examenului

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele examenului de titularizare, la care au participat aproximativ 87 % dintre candidati inscrisi. Citeste aici mai multe!

3. Promotii bilete de avion Wizz Air – last minute

Compania aeronautica Wizz Air anunta reduceri de 20% la biletele de avion, incluzand tarifele cu taxe incluse si taxele obligatorii. Citeste aici mai multe!

4. Kaz Munay Gaz da in judecata Romania

Compania kazaha Kaz Munay Gaz da in judecata statul roman, dupa ce DIICOT a pus sechestru pe rafinaria Petromidia. Kaz Munay Gaz este proprietarul Rompetrol si este anchetata in momentul de fata de autoritatile romanesti pentru o serie de nereguli. Citeste aici mai multe!

5. Verdict final: Victor Ponta a plagiat

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a respins miercuri contestatia depusa de fostul premier Victor Ponta in legatura cu teza de doctorat si a mentinut verdictul de plagiat. Mai multe amanunte gasesti aici!

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-27T19:51:04+03:00 19:51

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More