Știri

Știrile zilei 27 octombrie 2016. Principalele știri de azi

Stirile zilei 27 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare 2016

Joi a fost ultima zi în care partidele și independenții au putut să își depună candidaturile pentru alegerile parlamentare. Data de 29 octombrie este data până la care birourile electorale de circumscripţie trebuie să decidă asupra admiterii sau respingerii candidaturilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, deciziile putând fi apoi contestate până la 31 octombrie.

Toate contestaţiile vor trebui soluţionate de tribunal până în 2 noiembrie, iar declararea eventualelor apeluri la decizia tribunalului trebuie făcută până în 4 noiembrie.

Iohannis: Românii să se uite pe liste, ce partide au penali şi care nu au. Nu mă tem de suspendare

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că nu toate partidele au candidaţi cu probleme penale pe liste, iar românii trebuie să se uite la fiecare în parte, comentând şi că nu îi este teamă că Parlamentul ar putea să îl suspende pentru declaraţii împotriva candidaţilor penali.

Belgia a ajuns la un acord privind CETA. Românii ar putea scăpa de vize pentru Canada

Guvernul federal din Valonia, Belgia, a ajuns la un acord cu autoritățile belgiene privind CETA, acordul de liber schimb între UE și Canada, a anunțat premierul Charles Michelle. Citește aici mai multe!

Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk

Andreea Marin a anunțat pe pagina sa de Facebook că divorțează de turcul Tuncay Ozturk. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului 2013. Citește aici mai multe!

Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor 2016, după înfrânerea cu Cibulkova

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a cedat în fața jucătoarei Dominika Cibulkova, în două seturi, scor 6-3, 7-6 (5). Citește aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More