Connect with us
Știrile zilei 27 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 27 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 27 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei!

Actorul Sebastian Papaiani a murit

Sebastian Papaiani a murit, în această dimineață, acasă. La căpătâiul actorului a stat soția sa. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani și va fi înmormântat joi, la Cimitirul Bellu, lângă Marin Moraru. Citește aici mai multe detalii!

Cauza oficială a morții lui Ioan Gyuri Pascu

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, potrivit INML. Ioan Gyuri Pascu va fi înmormântat vineri la cimitirul din orașul Agnita, Sibiu. Citește aici mai multe detalii!

Dezbatere alegeri SUA 2016: Donald Trump și Hillary Clinton. Cine a ieșit învingător

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite Hillary Clinton şi rivalul său republican Donald Trump s-au înfruntat luni seară în prima dezbatere electorală din campanie. Aceștia au abordat în special teme economice şi de politică externă şi s-au întrerupt repetat. Citește aici mai multe detalii!

DNA cere aviz pentru reținerea și arestarea deputatului Adrian Gurzău

Deputatul Adrian Gurzău este acuzat de trafic de influenţă în dosarul privind favorizarea societăţii Carpatica Asig, în care au fost reţinuţi Angela Toncescu şi Dan Hosu, procurorii DNA cerând aviz de la Camera Deputaţilor pentru reţinerea şi arestarea preventivă a parlamentarului. Citește aici mai multe detalii!

Bucureștenii vor avea apă caldă. Anunțul făcut de Elcen

Producătorul de energie Elcen urmează să plătească marţi 6 milioane de lei către Romgaz, pentru gazele livrate, din datoria totală de 319 milioane lei, bani care vor ajunge pentru gazele necesare în această săptămână, astfel încât bucureştenii vor avea apă caldă. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top