Connect with us
Știrile zilei 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei!

Vasile Blaga a demisionat de la șefia PNL

Vasile Blaga și-a dat demisia din funcția de copreședinte al PNL. Decizia a venit după ce procurorii DNA Ploiești l-au pus pe politician sub control judiciar. Vasile Blaga a ajuns de dimineață la DNA Ploiești unde a fost audiat într-un dosar de trafic de influență. Citește aici mai multe detalii!

Ioan Gyuri Pascu a fost diagnosticat greșit în noaptea în care a murit

Informații cutremurătoare au apărut azi în presa despre Ioan Gyuri Pascu. Înainte cu două ore să moară, soția actorului a chemat ambulanța, pentru că Gyuri Pascu s-a simțit rău. Medicii l-au diagnosticat greșit, i-au dat un medicament și au plecat. După alte două ore a fost solicitată din nou ambulanța. De această dată a fost prea târziu. Citește aici mai multe detalii!

Cutremur de magnitudinea 5 pe Richter în largul coastelor de sud ale Greciei

Un cutremur cu o magnitudine preliminară 5 a avut loc miercuri în largul coaselor de sud ale Peloponesului, potrivit Institutului de Geodinamică din Atena, iar imediat după seism nu s-au raportat victime sau pagube. Citește aici mai multe detalii!

Shimon Peres, fostul președinte israelian, a murit

Fostul preşedinte israelian şi laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres a murit, azi-noapte, la vârsta de 93 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, a declarat medicul său personal Rafi Walden. Citește aici mai multe detalii!

Cursa Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în 2014 în Ucraina, doborâtă de o rachetă provenită din Rusia

Cursa Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în 2014 în Ucraina, a fost doborâtă de o rachetă provenită din Rusia, au declarat miercuri anchetatorii internaţionali care s-au ocupat de caz. Experţii au respins teoria vehiculată la un moment dat potrivit căreia aeronava ar fi fost doborâtă de un alt avion. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top