Știrile zilei 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

28.09.2016
Știrile zilei 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri 28 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei!

Vasile Blaga a demisionat de la șefia PNL

Vasile Blaga și-a dat demisia din funcția de copreședinte al PNL. Decizia a venit după ce procurorii DNA Ploiești l-au pus pe politician sub control judiciar. Vasile Blaga a ajuns de dimineață la DNA Ploiești unde a fost audiat într-un dosar de trafic de influență. Citește aici mai multe detalii!

Ioan Gyuri Pascu a fost diagnosticat greșit în noaptea în care a murit

Informații cutremurătoare au apărut azi în presa despre Ioan Gyuri Pascu. Înainte cu două ore să moară, soția actorului a chemat ambulanța, pentru că Gyuri Pascu s-a simțit rău. Medicii l-au diagnosticat greșit, i-au dat un medicament și au plecat. După alte două ore a fost solicitată din nou ambulanța. De această dată a fost prea târziu. Citește aici mai multe detalii!

Cutremur de magnitudinea 5 pe Richter în largul coastelor de sud ale Greciei

Un cutremur cu o magnitudine preliminară 5 a avut loc miercuri în largul coaselor de sud ale Peloponesului, potrivit Institutului de Geodinamică din Atena, iar imediat după seism nu s-au raportat victime sau pagube. Citește aici mai multe detalii!

Shimon Peres, fostul președinte israelian, a murit

Fostul preşedinte israelian şi laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres a murit, azi-noapte, la vârsta de 93 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, a declarat medicul său personal Rafi Walden. Citește aici mai multe detalii!

Cursa Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în 2014 în Ucraina, doborâtă de o rachetă provenită din Rusia

Articolul continua dupa publicitate

Cursa Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit în 2014 în Ucraina, a fost doborâtă de o rachetă provenită din Rusia, au declarat miercuri anchetatorii internaţionali care s-au ocupat de caz. Experţii au respins teoria vehiculată la un moment dat potrivit căreia aeronava ar fi fost doborâtă de un alt avion. Citește aici mai multe detalii!