Connect with us
Stiri 29.07.2016

Știri

Stirile zilei 29 iulie 2016

Stirile zilei 29 iulie 2016. Cele mai importante stiri de azi

1. Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare „din cauza unor capre si oi”

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare, pentru infractiuni economice. Alaturi de Nicusor Constantinescu, care a folosit banul public in mod ilegal, figureaza alte 18 persoane fizice si juridice. Citeste aici mai multe detalii!

2. Un nou caz revoltator: femeie in coma, dupa o transfuzie cu o grupa de sange gresita

Un nou caz șocant cutremură sistemul medical românesc. O femeie internată la spitalul CF2 a intrat în comă după ce i s-a făcut o transfuzie de sânge cu o grupă greșită. Pacienta va fi transferata la Spitalul Municipal. Citeste aici mai multe detalii!

3. Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean, trimisi in judecata in dosarul ANRP

Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean au fost trimisi in judecata, in dosarul ANRP. Alaturi de ei sunt si Segiu Diacomatu, Attila Gabor, Mihai Rotaru si altii. Acestia sunt acuzati de fapte de coruptie in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Citeste aici mai multe detalii!

4. Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost retinut de DNA

Bogdan Olteanu a fost retinut, azi-noapte. Procurorii DNA il acuza ca a solicitat si a primit de la Sorin Ovidiu Vintu 1 milion de euro si sprijin electoral daca il va numi pe Liviu Mihaiu, cunoscut ecologist care i-a facut recent campanie lui Nicusor Dan la primaria Capitalei, guvernator al Deltei Dunarii. Citeste aici mai multe detalii!

5. Fiscul vrea acces la datele celor care cumpara cu cardul, fara mandat judecatoresc

Fiscul doreste sa afle totul despre identitatea cumparatorilor, de fiecare data cand acestia fac plati cu cardul bancar. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top