Connect with us
Știrile zilei 3 octombrie 2016. Cele mai importante știri ale acestei zile. Principalele subiecte de astăzi, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 3 octombrie. Principalele știri de azi

Știrile zilei 3 octombrie 2016. Cele mai importante știri ale acestei zile. Principalele subiecte de astăzi, prezentate de huff.ro.

1.Pedepse majorate pentru cei din Dosarul Microsoft

Instanţa supremă a majorat pedepsele celor patru inculpaţi din dosarul „Microsoft” şi a dispus confiscarea de la aceştia a aproximativ 16 milioane de euro şi peste două milioane de dolari. Fostul primar Gheorghe Ştefan a primit pedeapsa cea mai grea, de şase ani de închisoare. Citește aici mai multe!

2.Audieri în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti încep luni audierile în dosarul privind moartea lui Ioan Gyuri Pascu, fiind citaţi să dea declaraţii, în calitate de martor, angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi SMURD, potrivit unor surse judiciare. Citește aici mai multe!

3.Accident în Sibiu, pe DN 1- Sunt 14 răniți. Planul ROȘU a fost activat!

Un accident s-a produs luni, pe DN 1, în județul Sibiu, în apropiere de localitatea Miercurea Sibiului. Incidentul rutier s-a produs între un microbuz și o mașină. Cel puțin 14 oameni au fost răniți. Citește aici mai multe!

4.VREMEA. PROGNOZA METEO pentru 2 săptămâni: Vin ninsorile!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, respectiv intervalul 3 octombrie – 16 octombrie. Totodată, meteorologii au emis o informare meteo de ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată, intensificări ale vântului, ninsori la munte, valabilă până joi, la ora 23.00. Citește aici mai multe!

5. Mama lui Cosmin Olăroiu a murit

Cosmin Olăroiu a venit direct din Dubai pentru a-și conduce mama pe ultimul drum, după care se va întoarce din nou, pentru că miercuri are meci cu echipa sa. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top