Connect with us
Stirile zilei 3 septembrie 2016. Cele mai importante stiri ale zilei. Principalele stiri din data de 3.09.2016, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 3 septembrie 2016. Principalele stiri ale zilei

Stirile zilei 3 septembrie 2016. Principalele stiri ale zilei. Cele mai importante stiri din 3.09.2016.

1.Traian Basescu a avut prima reactie dupa ce fiica sa, Elena Basescu, a divortat de Bogdan Ionescu

Fostul presedinte al Romaniei a declarat, la Romania TV, ca este „mahnit” si ca fiica sa traieste o drama. Mai mult decat atat, Traian Basescu l-a amenintat pe avocatul Bogdan Barbuceanu, prezent in platoul televiziunii, ca il va da in judecata, dupa ce aceasta a spus ca invitatii de la nunta Elenei cu Bogdan sunt „penali”. Citeste aici mai multe!

2. Accident pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Fundulea

Accident pe Autostrada Soarelui, sambata! Doi oameni au fost raniti dupa ce un camion s-a rasturant pe A2, in apropiere de localitatea Fundulea. Citeste aici mai multe!

3. Donald Trump a devansat-o pe Hillary Clinton in sondaje

Donald Trump o devanseaza cu un punct procentual pe Hillary Clinton in intentiile de vot, potrivit ultimului sondaj Reuters/Ipsos, potrivit caruia candidata democrata este creditata cu 39%, iar rivalul ei republican cu 40%, relateaza Reuters. Citeste aici mai multe!

4. Bacterii periculoase descoperite la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova

Una din cele doua sectii de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova a fost inchisa pentru 11 zile, iar pacientii au fost mutati dupa ce specialistii Directiei de Sanatate Publica au descoperit acolo patru bacterii. Verificarile au fost facute in urma unei plangeri depuse de catre rudele unei paciente care a decedat in spital. Citeste aici mai multe!

5.Dumitru Dobrev demisioneaza din CGMB, dupa ce a votat in locul lui Nicusor Dan

Consilierul general Dumitru Dobrev (USR) isi va depune luni „demisia de onoare” din CGMB, anunta formatiunea, dupa ce miercuri a fost surprins intr-o inregistrare facuta de un coleg din Consiliu votand „la doua maini” un proiect, in locul sefului sau de partid, Nicusor Dan. Citeste aici mai multe!

6. Charlie Hebdo, reactie socanta dupa cutremurul din Italia. Critici intense pentru revista

Revista de satira Charlie Hebdo a fost tinta mai multor critici pe retelele de socializare dupa ce a prezentat victimele cutremurului din Italia sub forma unor feluri de mancare originare din peninsula, noteaza BBC. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top