Știri

Stirile zilei 30 iunie 2016. Ultimele stiri

Stirile zilei 30 iunie 2016. Retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta si achitarea lui Traian Berbeceanu sunt stirile principale ale zilei de astazi.

1.Victor Ponta ramane fata titlul de doctor. Reactie acida a fostului premier

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a hotarat joi, 30 iunie,  cu 34 de voturi pentru si o abținere, retragerea doctoratului lui Victor Ponta. Fostul premier a ironizat decizia, spunand ca pregateste o noua teza de doctorat, cu tema „Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman”. Citeste mai multe pe hotnews.ro!

2. Traian Berbeceanu a fost achitat

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu a fost achitat, decizia data de Inalta Curte de Casatie si Justitie nefiind una definitiva. De asemenea, Ioan Muresan, fostul sef de la DIICOT Alba, a fost condamnat in acelasi dosar la sapte ani de inchisoare cu executare, alaturi de un fost procuror si de un fost coleg al lui Berbeceanu. Citeste mai multe pe Digi24.

3. Dosarul mortii lui Ekeng. Medicul de pe ambulanta a fost pus sub acuzare

Procurorii Parchetului Capitalei au pus-o joi sub acuzare, pentru savarsirea infractiunii deucidere din culpa, pe Mihaela Duta, medicul de pe ambulanta Puls care l-a transportat pe fotbalistul Patrick Ekeng la spital. Mihaela Duta a fost anuntata de procurori ca are calitatea de suspect in dosarul deschis dupa moartea mijlocasului Patrick Ekeng in timpul meciului cu FC Viitorul, in seara de 6 mai. Citeste aici mai multe!

4. Scandalul probei de matematica de la Evaluare Nationala. Ministerul Educatiei nu modifica baremul

Dupa ce mai multi parinti si elevi s-au plans ca enuntul unei probleme de la proba de matematica din cadrul Evaluarii Nationale era ambiguu, cerand anularea subiectului, Ministerul Educatiei a reactionat. Secretarul de Stat pe invatamant preuniversitar Monica Anisie a anuntat ca ministerul nu va modifica baremul. Citeste mai multe pe Mediafax!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More