Connect with us
Stirile zilei 30 mai 2016

Știri

Stirile zilei 30 mai 2016

Stirile zilei 30 mai 2016: Un expert trage un semnal de alarma cu referire la epidemia de leishmanioza, boala mancatoare de carne ‘transportata’ de refugiati sirieni in Europa.

1. BOALA CARE SPERIE EUROPA

Leishmanioza este una din cele mai cumplite boli cu care se confrunta in acest moment lumea. Focarul bolii mancatoare de carne a pornit din Siria si s-a extins, rand pe rand, in majoritatea tarilor din Orientul Mijlociu, ajungand pana la urma si in Europa. Citeste mai mult despre acest subiect AICI si vezi cum se manifesta afectiunea.

2. 14 PENTRU POPOVICIU

Directia Nationala Anticoruptie cere 14 ani de inchisoare cu executare pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu, fost apropiat al fostului presedinte Traian Basescu. Vezi cine mai este implicat in dosarul tranzactiilor de terenuri ilegale AICI

3. BACALAUREAT 2016, PE ULTIMA SUTA

Mai sunt doar cateva zile in care elevii de clasa a XII-a se pot inscrie la prima proba a Bacalaureatului. Ultima zi de inscriere la sesiunea din acest an este vineri, 3 iunie. VEZI AICI CALENDARUL PROBELOR

4. RUSIA NE VEDE LA MANA A TREIA

Postul de televiziune Rossia 1 va difuza un reportaj propagandistic despre tara noastra, prezentand Bucurestiul ca un un oras din lumea a treia. Documentarul a fost realizat de Alexandr Ragatchin si va fi difuzat dupa lansarea scutului antiracheta de la Deveselu. Vezi mai multe pe hotnews.ro.

5. SOACRA LUI CONDREA A IESIT LA ATAC

Soacra de peste Prut a lui Dan Condrea a facut cateva marturisiri cutremuratoare la cateva zile dupa inmormantarea fostului patron Hexi Pharma. Vezi ce a declarat soacra controversatului om de afaceri pe antena3.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top