Connect with us

Știri

Știrile zilei 30 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știrile zilei 30 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale zilei!

Cutremur de 6.6 grade pe scara Richter, în Italia

Un nou cutremur s-a produs în Italia, duminică dimineața. Seismul a avut o magnitudine de 6.6 grade pe Richter (estimarea USGS; 6.5 grade în cea EMSC) și a avut loc la 10 kilometri adâncime. în zona centrală, lângă Norcia.
Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare meteorologică de cod galben, pentru intervalul 29 octombrie ora 14.00 si 31 octombrie, ora 23.00. Citește aici mai multe detalii!

Grevă generală pe 31 octombrie, anunțată de Federaţia Sanitas. Vor fi afectați mii de pacienți

Federaţia Sanitas a anunţat că luni, 31 octombrie, va declanşa greva generală şi îşi cere scuze faţă de toţi pacienţii care vor fi afectaţi de această acţiune.

De asemenea, Fedetația Sanitas a precizat că o treime dintre angajaţi va asigura continuitatea actului medical, iar urgenţele vor fi rezolvate. Citește aici mai multe detalii!

Colectiv: Marșul tăcerii în București peste 5000 de persoane in marș spre club – LIVE

Tragedia din Colectiv s-a petrecut acum 1 an, iar astăzi au fost programate o serie de evenimente care iși doresc sa comemoreze incendiul care a luat 64 de vieti și a rănit alte câteva sute. Citește aici mai multe detalii!

După cazul Bodnariu, o altă familie a învins statul norvegian și și-a luat copiii acasă: ”Le-am spus că le dau tot ce am, casă, apartament”

După familia Bodnariu care a învins Norvegia și a reușit să își ia acasă copiii ”coonfiscați” de către autorități, o altă familie a reușit să își revadă copiii, după un an chinuitor.

Un tribunal norvegian a dispus întoarcerea copiilor lângă părinții de care au fost desprinși acum un an din cauza Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia – Barnevernet. Citește aici mai multe detalii!

Loteria Română, petrecere la câteva sute de metri față de locul în care erau comemorate victimele de la #Colectiv

În timp ce mii de oameni au mers până la Clubul Colectiv pentru a-i comemora pe cei 64 de oameni care și-au pierdut viața pe 30 octombrie 2015, la numai 300 de metri distanță, Loteria Română a organizat o petrecere. Citește aici mai multe detalii!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top