Connect with us
Stirile zilei 31 mai 2016

Știri

Stirile zilei 31 mai 2016

Stirile zilei 31 mai 2016: Parchetul General a facut lumina in cazul Condrea dupa ce in ultimele zile au aparut tot felul de speculatii referitoare la adevarata identitate a persoanei moarte in accidentul din seara zilei de 22 mai.

1. MORTUL ESTE CONDREA

Parchetul General vine cu lamuriri esentiale despre moartea lui Dan Condrea. In urma cu cateva momente, Parchetul a anuntat ca ADN-ul victimei, in urma examinarilor facute de medicii legisti, este al lui Dan Condrea. Insa, alte informatii oferite de procurori atrag atentia presei. Vezi detalii incredibile despre accidentul lui Condrea AICI.

2. OCTAVIAN BELLU, ACUZAT DE AGRESIUNE

Gimnasta Maria Olaru va scoate o carte foarte dura despre viata sportivelor in sala de antrenament. Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat pe blogul sau o parte din relatarile gimnastei, care i-a trimis manuscrisul inainte de lansarea cartii. Sportiva vorbeste despre bataile indurate la sala de sport, despre sinuciderea tatalui in care este implicata o jucarie, despre betiile mamei si lacrimile varsate intre incalzirea dinainte de antrenament si doua sarituri in lungime. VEZI AICI PASAJELE IN CARE IL ACUZA PE OCTAVIAN BELLU DE AGRESIUNE FIZICA

3. OMUL LUI NICUSOR DAN, ‘RATACIT’ IN PANAMA

Jurnalistii de la Rise Project au descoperit ca seful de campanie al lui Nicusor Dan, candidatul USB la primaria Capitalei, este implicat in Panama Papers. Mai multe detalii aici.

4. ANUL ASTA SE VOTEAZA ALTFEL

Surpriza de proportii la alegerile locale din acest an. Inainte de a intra in cabina de vot, fiecare alegator va trebui sa se ‘ponteze’. VEZI DESPRE CE E VORBA AICI.

5. PERCHEZITII DE AMPLOARE IN SPITALE

Mai multi medici sunt suspectati ca ar fi falsificat testele unor medicamente. Au avut loc descinderi in 16 judete astazi. Vezi mai multe pe stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top