Connect with us
Știrile zilei 31 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 31 octombrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 31 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Cutremur de 4.1 grade în România

Un cutremur de 4.1 grade pe scara Richter s-a produs luni, 31 octombrie, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc la ora locală 13.59 și s-a produs la o adâncime de 116 kilometri. Citește aici mai multe!

Intrarea în vigoare a Legii insolvenței persoanelor fizice, amânată

Legea insolvenței persoanelor fizice nu mai intră în vigoare azi, 31 octombrie. Președintele Klaus Iohannis a cerut Parlamentului să reexamineze legea. Citește aici mai multe!

Cod galben de ninsori la munte!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificări susţinute ale vântului şi ninsori la munte, valabilă de pe 31 octombrie, ora 11:00, până pe 01 noiembrie, ora 10:00. Citește aici mai multe!

Peste 28.000 de sinistrați după cutremurul din Italia

Cutremurul de 6.5 grade produs duminică în Italia a făcut 20 de răniți. Totodată, în jur de 28.000 de oameni au rămas sinistrați în centrul Italiei.Premierul italian Matteo Renzi a anunțat că autoritățile vor reconstrui tot ceea ce a fost distrus de cutremur. Citește aici mai multe!

Alegeri Moldova 2016: Igor Dodon și Maia Sandu au ajuns în turul 2

Candidatul prorus Igor Dodon a obținut peste 48% conform rezultatelor preliminare ale alegerilor din Republica Moldova. Acesta va lupta pentru funcția de președinte cu proeuropeana Maia Sandu, care a obținut în jur de 38% din voturi. Citește aici mai multe!

Grevă generală  în sistemul sanitar

Federația Sanitas a declanșat greva generală în sistemul sanitar. Sindicaliștii amenință cu grevă pe o perioadă nelimitată, dacă autoritățile nu le vor lua în considerare solicitările. Citește aici mai multe!

Comisiile reunite din Senat şi Camera Deputaţilor au votat pentru revocarea din funcţie a lui Mişu Negriţoiu

Patru comisii din Senat şi Camera Deputaţilor, reunite într-o şedinţă comună luni, au votat în unanimitate revocarea din funcţie a preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, iar preşedintele Comisiei Economice a Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Mihai Tudose, a anunţat demararea efectivă a procedurii de demitere.

Propunerea urmează să fie votată într-o şedinţă comună în plen, cel mai probabil săptămâna viitoare, potrivit lui Tudose. Nu este clar ce valoare legală are votul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top