Știri

Stirile zilei 4 iulie 2016 – VIDEO

Stirile zilei 4 iulie 2016. Ultimele stiri, cele mai importante stiri, stiri de ultima ora!

Bacalaureatul la limba romana este principalul subiect de astazi!

VIDEO Stirile zilei 4 iulie 2016

1.Bacalaureat 2016. Astazi a avut loc proba la limba romana

Elevii de clasa a XII a au sustinut luni, 4 iulie proba la limba si literatura romana.

La Subiectul al III – lea, absolventii profilului real au avut de realizat un eseu despre viziunea despre lume si viata intr-un roman interbelic studiat, in timp ce absolventii de uman au avut de facut caracterizarea unui roman dintr-un roman psihologic studiat. Vezi aici rezolvarea subiectelor!

2.Nigel Farage demisioneaza din UKIP

Liderul partidului de extrema dreapta britanic UKIP, Nigel Farage, care a militat agresiv pentru iesirea Marii Britanii din UE, a anuntat ca demisioneaza din formatiunea politica, dupa victoria din referendum. Citeste mai multe aici!

3.Prognoza meteo pe doua saptamani

Vremea se anunta a fi foarte schimbatoare in urmatoarea perioada, conform prognozei pe 2 saptamani a Administratiei Nationale de Meteorologie.

Astfel, pana duminica, 10 iulie, vor fi si zile calde, dar si zile racoroase, iar in urmatoarea saptamana, vor reveni temperaturile de peste 30 de grade la nivelul intregii tari. Vezi aici prognoza integrala!

4.Simona Halep a ajuns in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon

Constanteanca Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala are turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-7, 6-4, 6-3 pe americanca Madison Keys.

In faza urmatoare a turneului de tenis britanic, Halep joaca impotriva jucatoarei germane Angelique Kerber (4 WTA). Citeste mai multe pe Agerpres!

 

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-04T18:54:21+03:00 18:54

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More