Connect with us
Știrile zilei 4 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 4 octombrie. Principalele știri de azi

Știrile zilei 4 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

1.Klaus Iohannis: Nu voi desemna premier o persoană urmărită sau condamnată penal”

Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că nu va desemna, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, un premier care este urmărit penal sau condamnat deja, indiferent cine va fi persoana desemnată şi cine o va susţine. Citește aici mai multe!

2.Sebastian Ghiță, audiat la PÎCCJ în cazul presupusului plagiat al Codruței Kovesi

Deputatul Sebastian Ghiţă a venit marţi, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), fiind citat în dosarul în care se fac cercetări pentru instigare la fals intelectual, în cazul autodenunţului acestuia privind teza de doctorat a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Citește aici mai multe!

3.DIICOT reface ancheta în cazul Romgaz – Interagro

Procurorii DIICOT vor reface ancheta în cazul Romgaz – Interagro, în care sunt cercetați penal Ioan Niculae și Adriean Videanu. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism vor relua actele procedurale în acest dosar şi, în perioada următoare, vor chema persoanele vizate în cauză, pentru a le aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi probele noi din cauza în care, iniţial, faptele au vizat intervenţii la Romgaz pentru ca firma Interagro să primească preferenţial gaze la preţuri mici. Citește aici mai multe!

4.Adrian Gurzău poate fi arestat preventiv

Camera Deputaţilor a aprobat cererea de arestare preventivă a lui Adrian Gurzău, făcută de către DNA, cu 124 de voturi pentru aprobarea cererii şi 114 împotrivă, în sală fiind prezenţi 238 de deputaţi. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top