Știri

Stirile zilei 4 septembrie 2016. Cele mai importante stiri de azi

Stirile zilei 4 septembrie 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte

1.Summit G20, In China: Cele mai importante puncte de discutie

Presedintele chinez Xi Jinping a deschis duminica lucrarile summitului de doua zile al liderilor celor mai importante economii din lume si a anuntat ca Grupul Celor 20 (G20) urmeaza sa adopte noi masuri in vederea generarii unei dinamici de crestere economica si evitarea protectionismului, relateaza The Associated Press. Citeste aici mai multe!

2.Vladimir Putin: Romania si Ungaria, pe lista reconsiderarii granitelor stabilite de cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca daca cineva vrea sa sa reconsidere granitele aparute dupa cel de-Al doilea Razboi Mondial, deschide o adevarata Cutie a Pandorei. Citeste aici mai multe!

3.Accident in Galati: 18 persoane ranite – Planul rosu de interventie, activat

Accident in Galati. Un numar de 18 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident de microbuz produs pe raza localitatii Schela din judetul Galati, cinci dintre acestea fiind incarcerate, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, Eugen Chirita. Citeste aici mai multe!

4.Maica Tereza, canonizata la Vatican, in prezenta a sute de mii de oameni

Maica Tereza a fost canonizata intr-o ceremonie desfasurata la Vatican duminica, la ora locala 10.30, oficiata de Papa Francisc. In Piata Sfantul Petru au venit  sute de mii de persoane, iar la Calcutta vor avea loc, de asemenea, ceremonii organizate de Missionaries of Charity, ordin romano-catolic infiintat de Maica Tereza in 1950. Citeste aici mai multe!

5.Asociatia Magistratilor ii cere lui Ciolos sa o demita pe Raluca Pruna

Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) ii cere premierului Dacian Ciolos demiterea, „de indata”, a ministrului Justitiei, Raluca Pruna deoarece temele propuse de ea in dezbatere nu ar avea legatura cu obiectivele sistemului judiciar. AMR mai sustine ca Pruna ar fi generat „o ruptura adanca” intre functia publica ocupata si corpul de magistrati. Citeste aici mai multe!

6.Romania – Muntenegru, azi, la ora 21.45

Romania si Muntenegru joaca duminica, de la ora 21.45 pe Cluj Arena in primul meci din preliminarii CM 2018 din Rusia. Meciul este unul special, intrucat slectionerul Christoph Daum isi face debutul pe banca tehnica a tricolorilor. Citeste aici mai multe!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More