Știrile zilei 5 octombrie 2016. Principalele știri de azi

05.10.2016
Știrile zilei 5 octombrie 2016. Principalele știri de azi

Știrile zilei 5 octombrie 2016. Principalele știri de astăzi, cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Ioan Gyuri Pascu, membru al unui cult ostil medicinei moderne

Jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat pe blog un articol în care spune că Ioan Gyuri Pascu a frecventat un cult ostil medicinei moderne, numit cultul Dang. Citește aici mai multe!

Daniela Marin, audiată de polițiști

Fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, a fost audiată de polițiști miercuri, în cazul morții artistului. În urmă cu câteva zile, Daniela Marin publica pe blogul personal o ostare în care explica ce s-a petrecut în noaptea decesului lui Ioan Gyuri Pascu. Citește aici mai multe!

Tribunalul București a aprobat cererea RADET de intrare în insolvență

Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, cererea Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti de intrare în insolvenţă şi a desemnat administratorul provizoriu. Solicitarea a fost înregistrată în 23 octombrie şi a fost judecată miercuri. Citește aici mai multe!

Kovesi: S-au plătit sume enorme pentru decredibilizarea DNA

Procurorul-șef al DNA Laura Codruța Kovesi a declarat că o campanie agresivă pentru decredibilizarea activității instituției pe care o conduce este dusă în ultima vreme. Citește aici mai multe!

Articolul continua dupa publicitate

Alertă cu BOMBĂ la Bruxelles: Gara a fost evacuată

Gara din capitala belgiană Bruxelles a fost evacuată ca urmare a unei alerte cu bombă. Circulația trenurilor a fost oprită, iar transportul este paralizat. Citește aici mai multe!