Connect with us
Stirile zilei 6 iulie 2016. Stiri de ultima ora. Principalele stiri. Cele mai importante subiecte de astazi, 6.07.2016!

Știri

Stirile zilei 6 iulie 2016. Cele mai importante stiri

Stirile zilei 6 iulie 2016. Stiri de ultima ora. Principalele stiri din 6.07.2016.

1.Bacalaureat 2016. Elevii de clasa a XII a au dat proba obligatorie a profilului

Elevii de clasa a XII a au sustinut azi proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2016. Cei de la Uman au dat examen la Istorie, in timp ce absolventii de profil real sau tehnologic au dat examen la Matematica.Vezi aici rezolvarea la matematica si aici cea de la istorie!

2.Atentat Terorist in Bagdad: Peste 250 de oameni au murit

Bilantul atentatului terorist din urma cu cateva zile, din capitala Irakului, a ajuns la 250 de morti. Este cel mai grav act de terorism comis in ultimii 13 ani. Responsabili pentru aceasta atrocitate sunt jihadistii din Statul Islamic. Citeste mai multe aici!

3.Christoph Daum, noul selectioner al Romaniei

Antrenorul german Cristoph Daum a aterizat miercuri la Bucuresti pentru a discuta ultimele detalii pentru preluarea nationalei Romaniei. Tehnicianul in varsta de 62 de ani va fi prezentat oficial joi, in cadrul unei conferinte de presa organizata de reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal (FRF), sustin surse oficiale. Citeste aici mai multe!

4. Autorul Jafului din Bistrita, de negasit

Confuzie in cazul autorului jafului armat de la banca din Bistrita. In presa au circulat informatii carora barbatul a fost retinut la granita. Procurorii spun ca nu au identificat pe nimeni. Citeste aici mai multe!

5.Portugalia – Tara Galilor, prima semifinala de la Euro 2016

Portugalia si Tara Galilor joaca astazi, de la ora 22.00, in prima semifinal de la Campionatul European de Fotbal din Franta. Meciul ii va pune fata in fata pe jucatorii lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo si Gareth Bale. Citeste aici mai multe! 

6. Canada se pregateste sa renunte la vizele pentru romani

Ministrul canadian al imigratiei, John McCallum va efectua saptamana viitoare o vizita pentru a rezolva disputa de lunga durata cu Romania si Bulgaria, care ameninta sa blocheze ratificarea acordului de liber schimb intre Canada si blocul comunitar. Citeste mai multe pe Agerpres!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top