Connect with us
Știrile zilei 6 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 6 octombrie 2016. Principalele ȘTIRI de azi

Știrile zilei 6 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Mircea Băsescu poate fi eliberat condiționat

Mircea Băsescu ar putea fi eliberat condiţionat din închisoare după ce Judecătoria Medgidia a admis, joi după-amiază, solicitarea acestuia, însă decizia nu este definitivă. Citește aici mai multe!

METEO: ANM a prelungit informarea de VREME rea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit informarea meteo de vreme rea până vineri, 7 octombrie la ora 10. Se așteaptă ploi moderate cantitativ, ninsori la munte, temperaturi scăzute și brumă. Citește aici mai multe!

Dacian Cioloș nu va candida la alegerile parlamentare, dar spune că „există viață și după alegeri”

Dacian Cioloș a afirmat, în cadrul Bucharest Forum, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie. Șeful Executivului a subliniat însă că „asta nu înseamna că nu exista viaţă şi după alegeri”. Citește aici mai multe!

Uraganul Matthew a ucis până acum 26 de oameni

Uraganul Matthew a făcut cel puțin 26 de victime în Caraibe și a ruinat majoritatea locuințelor din zona de sud a statului Haiti. Autoritățile din această țară au hotârât, în lumina acestui eveniment, să amâne alegerile prezidențiale, programate duminică. Citește aici mai multe!

Program preliminarii CM 2018. Ce meciuri se dispută în etapa a II a

Derby-ul dintre Italia și Spania este duelul de foc al acestei runde. Ibericii își doresc revanșa, după ce „Squadra Azzura” a reușit să se impună în meciul de la Euro 2016. Un alt meci foarte încins va fi și duelul fostei Iugoslavii, dintre Kosovo și Croația. Totodată, în grupa României, se întâlnesc contracandidatele noastre la calificare, Polonia și Danemarca. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top