Connect with us
Stiri 6 septembrie 2016

Știri

Stirile zilei 6 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stirile zilei 6 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei.

1. Victor Ponta, pus sub control judiciar de procurori

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde, conform unor surse judiciare, a fost citat in calitate de suspect intr-un dosar in care procurorii il cerceteaza pentru ca ar fi primit bani de la un politician pentru ca acesta sa candideze intr-un colegiu considerat eligibil la alegerile parlamentare din 2012. Citeste mai multe detalii aici!

2. Dragos Tudorache, propus la Ministerul de Interne

Dacian Ciolos a anuntat ca propunerea pentru noul ministru de Interne, pe care o va inainta lui Klaus IOhannis este Dragos Tudorache. In plus, primul ministru a declarat ca „nu este vorba de un interimar ci de un titular”. Citeste mai multe detalii aici!

3. Gabriela Firea cere Guvernului sa rezolve problema tarifelor RCA

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat, marti, Guvernului sa intervina pentru reglementarea tarifelor la asigurarile auto obligatorii, astfel incat protestele transportatorilor, care au blocat inclusiv Soseaua de Centura a Capitalei, sa nu ia amploare. Citeste aici mai multe detalii!

4. Ministrul Muncii: „Indemnizatiile pentru mama nu se taie, nu se plafoneaza!”

„Indemnizatiile pentru mama nu se taie, nu se plafoneaza!”. Este promisiunea facuta chiar de ministrul Muncii, dupa ce in ultimele zile a fost o dezbatere aprinsa despre indemnizatiile pentru cresterea copilului. Citeste aici mai multe detalii!

5. Senatul a decis eliminarea impozitului pe venit de 16% pentru toate pensiile, indiferent de cuantumul lor

Plenul Senatului a adoptat, marţi, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă a Cristianei Anghel (ALDE) prin care se elimină impozitul pe venit de 16% datorat pentru pensiile mai mari de 1.050 de lei. Citeste mai multe detalii aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top