Connect with us
Stirile zilei 7 septembrie 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezente de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 7 septembrie 2016. Cele mai importante stiri de azi

Stirile zilei 4 septembrie 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

1.Masina prezidentiala a lui Vladimir Putin, implicata in accident. Soferul a murit

Presa rusa sustine ca soferul favorit al presedintelui Vladimir Putin a decedat marti dupa-amiaza in urma unui accident rutier, in care a fost implicata masina prezidentiala. Liderul rus nu se afla in masina, atunci când un autovehicul de pe contrasens a intrat frontal in BMW, relateaza Daily Mail. Citeste aici mai multe!

2.Contestatia lui Victor Ponta la controlul judiciar, judecata pe 9 septembrie

Magistratii instantei supreme au stabilit, miercuri, sa judece pe 9 septembrie contestatia fata de masura controlului judiciar a fostului premier Victor Ponta, cercetat in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. Citeste aici mai multe!

3.Iohannis a semnat decretul de numire a lui Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune juramantul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni. Citeste aici mai multe!

4.Claudiu Stefan Turculet, noul manager interimar al Spitalului Floreasca

Medicul Claudiu Stefan Turculet a fost numit in functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca pana la organizarea concursului pentru aceasta functie, anunta, miercuri, Ministerul Sanatatii, precizand ca noul manager a mai condus spitalul si intre anii 2006 si 2009. Citeste aici mai multe!

5.Cancelaria Presedintelui, desfiintata dupa plecarea lui Dan Mihalache din functia de sef al departamentului

Cancelaria Presedintelui, condusa pana in luna iunie de Dan Mihalache, a fost desfiintata, dupa ce fostul ei sef a fost numit in functia de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, atributiile si structurile din subordine fiind preluate direct de catre presedintele Klaus Iohannis. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top