Știri

Stirile zilei 8 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 8 august 2016. Principalele subiecte de azi. Cele mai importante stiri.

1. Atac cu bomba intr-un spital din Pakistan. Zeci de morti

O bomba a explodat in fata unui spital din Pakistan si peste 90 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Boma a explodat chiar in momentul in care in fata spitalului erau adunati mai multi avocati si jurnalisti veniti pentru un cunoscut avocat impuscat mortal. Citeste aici mai multe!

2. Sistemul informatic al Directiei Regim Permise de Conducere a picat

Azi nu poti sa dai nici examentul auto, nici sa iti ridici permisul. Sistemul informatic al DRPCIV a picat. Dupa amiaza, sistemul si-a revenit in Bucuresti si in Ilfov, insa este blocat in restul tarii. Citeste aici mai multe!

3. Avion de mici dimensiuni, aterizare fortata in Arges

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat intre localitatile Topoloveni si Calinesti, din judetul Arges. In aparatul de zbor se aflau doua persoane, pilotul si un pasager, care din fericire nu au fost raniti. Citeste aici mai multe!

4. Trafic ingreunat pe litoral din cauza aglomeratiei

Traficul rutier pe DN39 Constanta – Mangalia se desfasoara cu dificultate, mai ales pe raza statiunii Eforie Nord precum si la Agigea, dupa ce doua dintre cele patru benzi ale drumului au fost inchise din cauza lucrarilor de la podul de la Agigea. Citeste aici mai multe!

5. Spirala dosarului MISA. Guru Bivolaru cere redeschiderea anchetei

Gregorian Bivolaru cere redeschiderea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare. Acesta acuza autoritatile romane ca l-au judecat in absenta. Citeste aici mai multe!

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-09T13:05:14+03:00 13:05

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More