Connect with us
Stiri 8 septembrie 2016

Știri

Stirile zilei 8 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stiri 8 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. Explozie intr-un centru comercial din Fosani

Un incident neobisnuit a avut loc la un centru comercial din Focsani. Initial, autoritatile au crezut ca a avut loc o explozie si toti oamenii care se aflau in incinta centrului comercial au fost evacuati. Insa, intr-un final seful Diicot a facut lumina in acest caz si a declarat ca un barbat s-a strecurat in spatele unui ecran din sala de cinema si a cazut cu tavanul fals. Citeste aici mai multe detalii!

2. Iohannis a trimis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a fostului ministru de Interne Petre Toba. Petre Toba este acuzat de savarsirea infractiunii de favorizare a faptuitorului in dosarul privind deturnarile de fonduri din bugetul DIPI. Citeste aici mai multe detalii!

3. Dragnea ii cere lui Ciolos sa prezinte urgent situatia economica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos in care ii cere sa prezinte ”de urgenta” in fata camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare. Citeste aici mai multe detalii!

4. Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care este cercetat alaturi de Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a contestat, joi, la instanta suprema, masura controlului judiciar luata impotriva sa de procurorii DNA, in dosarul de coruptie in care este cercetat alaturi de fostul premier Victor Ponta, precizând ca nu va renunta sa vorbeasca despre acuzatiile de spalare de bani care i se aduc. Citeste aici mai multe detalii!

5. CSM o va propune presedintelui Romaniei pe judecatoarea Cristina Tarcea in functia de presedinte al instantei supreme

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, intre membrii careia se afla si ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a votat in unanimitate ca judecatoarea Iulia Cristina Tarcea sa fie propusa presedintelui Romaniei ca viitor presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top