Connect with us
Stirile zilei 9 septembrie 2016. Cele mai importante subiecte de azi. Principalele stiri ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 9 septembrie. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 9 septembrie. Principalele stiri ale acestei zile. Cele mai importante subiecte de azi.

1.Accident de tren in Spania: Cel putin patru morti si 50 de raniti

Autoritatile spaniole au anuntat ca cel putin patru persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost ranite, dupa ce un tren de pasageri a deraiat vineri dimineata in apropierea localitatii Pontevedra, situata in provincia Galicia din nord-vestul Spaniei, relateaza Reuters şi El Pais. Citeste aici mai multe!

2.Ion Mesesan, presedintele AJVPS Cluj s-a sinucis

Presedintele Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Mesesan, s-a impuscat cu arma din dotare, in sediul organizatiei, fiind gasit mort de catre colegi de-ai sai. Citeste aici mai multe!

3.Elena Udrea, detalii din dosarul Gala Bute. Cine a carat celebra „geanta” cu bani

Un nou termen din dosarul Gala Bute a avut loc astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In acest dosar, Elena Udrea este judecata alaturi de fostul ministru Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, fostul secretar general in MDRT Gheorghe Nastasia, fostul director al Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu. Citeste aici mai multe!

4.DNA: Peste 240 de parti civile au fost introduse in dosarul pompierilor de la Colectiv

Peste 240 de parti civile au fost introduse, de la declansarea procedurii de refacere a urmaririi penale, in dosarul pompierilor George Matei si Antonina Radu de la ISU Bucuresti-Ilfov, acuzati ca au facut verificari in clubul Colectiv fara a lua masuri, iar 15 persoane nu au raspuns citatiilor procurorilor militari, desi au fost citate si de doua ori, potrivit unui raspuns al DNA…Citeste aici mai multe!

5.Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul transfuziei gresite de la spitalul CF 2

Ministerul Sanatatii anunta, vineri, ca va sesiza Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 in cazul transfuziei gresite de la Spitalul CF2, in urma careia o femeie a fost transferata, in stare grava, la Spitalul Universitar Bucuresti si a avut nevoie de mai multe zile de perfuzii. Citeste aici mai multe! 

6.Kremlinul nu comenteaza initiativa Transnistriei de alipire la Rusia

Kremlinul nu comenteaza initiativa liderului separatist de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, de a semna decretul de aderare a regiunii transnistrene la Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Presedintiei ruse, Dmitri Peskov, citat de Unimedia. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top