Connect with us
STOP permiselor auto! Veste proastă pentru cei care aveau programări la DRPCIV

Știri

STOP permiselor auto! Veste proastă pentru cei care aveau programări la DRPCIV

Programul cu publicul va fi blocat toată ziua din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, serverul central s-a oprit astfel că nu pot fi eliberate noi permise şi nici certificate de înmatriculare.

Specialiştii din minister lucrează la remedierea defecţiunii însă nu se ştie, deocamdată, când vor putea fi preluate cererile.

Reprezentanţii Direcţiei de Permise şi Înmatriculări îi sfătuiesc pe cei cu programări să verifice înainte de a se prezenta la ghişee dacă problemele au fost rezolvate, pentru a evita aglomeraţia.

Joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si județene.

Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top