Connect with us
STS: Soția lui Ioan Gyuri Pascu a sunat de 3 ori la 112

Știri

Update: Noi detalii din ancheta morții lui Ioan Gyuri Pascu

Noi detalii din ancheta morții lui Ioan Gyuri Pascu. Serviciul de Telecomunicații Speciale precizează ântr-un comunicat că soția lui Ioan Gyuri Pascu a sunat de 3 ori la 112 în noaptea în care a murit, potrivit antena3.

Update 11:45: Anchetatorii ridică, vineri, documente de la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi de la SMURD, în dosarul privind moartea lui Ioan Gyuri Pascu, deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti după decesul actorului

Primele concluzii în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

Comisia de disciplină a stabilit că medicul care l-a consultat pe artist cu două ore înainte de deces şi l-a diagnostocat cu atac de panică a încălcat fişa postului.

Alis Grasu a prezentate primele măsuri care sunt luate în cazul medicului de pe Ambulanță, care a intervenit la solicitarea lui Ioan Gyuri Pascu, în noaptea în care a murit.

„Medicul nu are în fișă consimțămantul pacientului în ceea ce privește refuzul de a fi trasportat la spital. Pentru aceste abateri, comisia a propus sancționarea medicului. Pentru suspiciunea de malpraxis, Colegiul Medicilor este cel care se va pronunța. Vorbim de un medic cu o vechime de 13 ani care nu a avut nicio abatere.

Nu a luat cu dânsa electrocardiograful și defibrilatorul. Noi nu putem analiza decât lucrurile clare și articolele din regulament care au fost încălcate. Am constatat că nu a avut întregul aparat cu dânsa.

Am vorbit cu dânsa și mi-a spus că toți parametri erau normali, nimic nu a pledat către o afecțiune cardiacă. Știa că este diabetic. Eu aș fi făcut acea electrocardiogramă.

Nu am facut public pentru că nimeni nu m-a întrebat. În regulament nu se specifică că trebuie să anunț presa.
Toate mașinile de consultații la domiciliu au aparat pentru electrocardiograma, au defibrilator, au pulsoximetru, au tot ce le trebuie să intervină. Și aici avea. Nu a luat electrocardiogragful. Dacă nu le-a luat putea să le ceara.

A fost nevoie de două ambulanțe pentru că starea pacientului s-a agravat. Starea sa a devenit critică. Medicul spune că i-a propus să meargă la spital, dar domnul Gyuri Pascu a refuzat. A zis că a consultat mulți medici, dar vrea să i se facă ceva ca să poată dormi.

Sanctiunea înseamnă maxim 10 % pe trei luni. „, a spus Alis Grasu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top