Știri

Studentă înjunghiată de 14 ori. Cu ultimele puteri a reușit să sune la 112. Ce s-a întâmplat

Caz șocant la Iași. O tânără în vârstă de 19 ani a fost înjunghiată de fostul său iubit cu 14 lovituri de cuțit. Totul a degenerat de la o ceartă pornită de la un document, scrie ziaruldeiasi.ro.

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital tăiată cu un cuţit şi bătută de către fostul iubit. Cel mai probabil, tânărul era orbit de faptul că auzise că fosta lui prietenă şi-a găsit pe altcineva. Agresiunea a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.15, într-un bloc din cartierul CUG. Andreea Albu ajunsese acasă şi l-a primit pe fostul său iubit în apartament, apoi, între cei doi a început o ceartă.

Tânărul Gabriel Condurache, în vârstă de 23 de ani, o rugase pe fosta iubită să se întâlnească pentru a-i da un certificat de garanţie de la un aparat cumpărat de cei doi, aflat acum la el. Tânărul i-a reproşat însă fetei că pe acel certificat sunt scrise datele lui de identificare. La un moment dat, fostul iubit al fetei s-a năpustit asupra ei şi a tăiat-o la gât şi în alte părţi ale corpului, apoi a lovit-o cu pumnii şi a fugit. Ea a sunat la 112, iar poliţiştii s-au mobilizat şi l-au prins în jumătate de oră, pe străzile din cartierul Nicolina. A fost transportat la Secţia 6 Poliţie, apoi a fost îndrumat să le arate poliţiştilor unde a aruncat cuţitul. Acesta nu a vrut să vorbească deloc cu poliţiştii.

„Apelul înregistrat la ora 10.18 a fost făcut pentru o persoană de sex feminin cu plagă înjunghiată. La locul solicitării a fost găsită o tânără, conştientă, agresată cu pumnii şi cu multiple plăgi înjunghiate, în torace, abdomen, gât şi la nivelul membrelor superioare“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, echipajul a transportat pacienta la Spitalul „Sf. Spiridon“ pentru investigaţii de specialitate. Tânăra locuia în chirie în blocul 1011 din CUG, în apartamentul unei rude plecate în Italia, iar domiciliul îl are în satul Borosoaia, din Plugari.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului „Sf. Spiridon“, tânăra a intrat în sala de operaţie imediat după ce a fost preluată de medici. Pacienta prezenta 14 plăgi înjunghiate în gât, torace şi abdoment, care îi puneau viaţa în pericol. Tânăra a ieşit din intervenţia chirurgicală ieri după-amiază, însă se află în continuare în stare deosebit de gravă, fiind internată în ATI.

„Pacienta prezenta multiple plăgi înjunghiate în gât, torace, abdomen, toate cu risc vital. În total, tânăra avea 14 plăgi abdominale care au interesat vasele hepatice, intestinul subţire şi au produs hemoperitoneu. Pacienta era în şoc hemoragic şi plăgile de la gât interesau vena jugulară externă. Tânăra a ieşit din sala de operaţie şi a fost dusă la CT pentru că are şi traumatism cranio-cerebral. Starea de sănătate este critică în continuare“, a apreciat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-16T18:07:34+03:00 18:07

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More