Connect with us
Subiecte Economie Bacalaureat 2018 și barem de corectare

Știri

Subiecte Economie Bacalaureat 2018 și barem de corectare

Subiecte Economie Bacalaureat 2018. Examenul  de Bacalaureat 2018 continuă astăzi cu o nouă probă scrisă. Astăzi, absolvenţii de liceu de la real susţin proba scrisă la economie.

Accesul candidaţilor în centrul de examen se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Update: Edu.ro a afișat baremul și subiectele complete! Le puteți consulta AICI!

Deasemenea, este interzis accesul cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Elevii nu pot intra cu caiete, manuale, notițe, telefoane mobile sau orice mijloc electronic care ar putea facilita copierea.

Puteți vedea modele de subiecte AICI. Pe HUFF.RO și EDU.RO puteți vedea subiectele și baremele de corectare imediat după publicare.

La ora 9.00, elevii primesc lucrările și începe examenul, iar de atunci elevii nu pot comunica între ei. În redactarea lucrării, elevii trebuie să folosească instrumente de scris cu cerneală albastră.

Elevii care încalcă regulile și încearcă fraudarea examenului vor fi eliminați de la Bacalaureat 2018. Ei vor avea interdicția de a mai susține examenul maturității timp de 2 sesiuni.

De reținut că și anul acesta se utilizează supravegherea video și audio în sălile de examen și în sălile în care se face predarea-primirea lucrărilor.

Pentru a promova Bacalaureatul, elevii trebuie să obțină minim 5 la probele scrise. Media finală trebuie să fie de minim 6 . O lucrare scrisă este evaluată de cel puțin doi evaluatori.

Subiecte Economie Bacalaureat 2018 – Calendar și rezultate

În perioada 25 – 30 iunie 2018, se desfăşoară probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat naţional, sesiunea iunie-iulie 2018, conform calendarului:

25 iunie 2018 – Limba şi literatura română – proba E a)

26 iunie 2018 – Limba şi literatura maternă – proba E b)

27 iunie 2018 – Proba obligatorie a profilului (Matematică/Istorie)- proba E c)

28 iunie 2018 – Proba la alegere a profilului şi specializării (Biologie, Chimie, Filosofie, Fizică, Geografie, Logică etc.) – E d)

Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Rezultatele vor fi afișate pe edu.ro și la avizierele unităților de învățământ pe 4 iulie, până în ora 12.00, conform unui anunț al ministerului Educației.

Citește și Subiecte Bacalaureat 2018. Subiecte la Limba și Literatura Română

Contestațiile se depun până la ora 16.00. Pe 9 iulie se vor afișa rezultatele finale.

Cei care nu au reușit să promoveze examenul mai au o șansă, la sesiune de toamnă a BAC 2018. Ei se pot înscrie între 10 și 13 iulie. Proba scrisă la Română de la Bacalaureatul de toamnă are loc pe 20 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top