Connect with us

Știri

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA – o poezie de Baconski si un subiect turistic

SUBIECTE EVALUAREA NATIONALA 2016 ROMANA. EVALUAREA NATIONALA 2016 a inceput iar SUBIECTELE la Romana au scapat pe internt in urma cu cateva minute, inainte ca Edu.ro sa le publice pe site la ora 15.00 cum era programat.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA

Elevii au sustinut astazi examenul de evaluare nationala unde au avut de comentat o pozie scrisa de Baconski si de scris o naratiune turistica.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA 1

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA 1

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA 1

Evaluarea Nationala este cel mai important examen sustinut de elevii de gimnaziu si va fi trecerea acestora spre adolescenta.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA

Rezultatele la examenul de evaluare nationala vor fi afisate pe 1 iulie 2016, iar elevii nemultumiti pot depune contestatii.

REZOLVARE EVALUARE NATIONALA 2016 ROMANA

Imediat dupa finalizarea examenului pe edu.ro va fi publicat baremul de corectare al subiectelor si rezolvarile acestora.

Anul acesta lucrarile vor fi corectate de comisii din alte judete.

SUBIECTE ROMANA EVALUAREA NATIONALA 2016 – TIPURI DE SUBIECTE

Anul trecut, la proba de la limba romana, elevii au primit un fragment din basmul „Lupul nazdravan si Fat-Frumos”. Pe baza textului, elevii trebuiau sa scrie antonimele pentru cuvintele „frumoasa”, „bucurie” si „venea” si sa explice rolul unei cratime, sa formuleze doua idei principale ale textului precum si sa redacteze o compunere de maxim 250 de cuvinte in care sa argumenteze apartenenta textului la specia basm. La al doilea subiect, elevii au primit un text non-literar la prima vedere despre ia romaneasca, „piesa vestimentara care nu se demodeaza niciodata”.

Iata mai jos calendarul probelor de la Evaluarea Nationala si cand se afiseaza rezultatele:

evaluare nationala-2

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top