Connect with us
fizica 2016, subiecte, bacalaureat 2016 fizica, barem, edu.ro

Știri

Update: Subiecte fizica Bac 2016 – proba la alegere

Subiecte fizica Bac 2016. UPDATE

fizica1 fizica2 fizica3

fizica4

Proba la alegere a profilului si specializarii se desfasoara vineri, 8 iulie. La profilul real, absolventii de liceu au de ales intre biologie vegetala si animala, chimie, fizica, anatomie si informatica. La uman, candidatii au putut opta pentru logica, geografie, psihologie, sociologie, economie, filosofie.

Aceasta este ultima proba a examenului de Bacalaureat 2016. Saptamana viitoare, marti, 12 iulie, ministerul Educatiei a anuntat ca va publica pe site-ul edu.ro si la avizierele liceelor primele rezultate la Bac 2016. Tot in aceasta zi, pot fi depuse contestatii. Rezultatele finale vor fi publicate pe 16 iulie.

SUBIECTE FIZICA BAC 2016

Huff.ro va va prezenta subiectele la fizica 2016 imediat ce acestea vor fi disponibile! Baremul va fi publicat pe edu.ro dupa ora 15.00.

Se considera ca un candidat a promovat examenul de Bacalaureat 2016 daca a indeplinit toate aceste conditii: a sustinut probele de evaluare a competentelor; a sustinut toate probele scrise si a obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea; obtinut cel putin media 6 (sase) la probele scrise.

Lucrarile scrise ale participantilor la Bac 2016 pot fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, prin decizie a Comisiei Nationale de Bacalaureat. Transportul lucrarilor scrise dintr-un judet in cel desemnat si aducerea lor inapoi, precum si consemnarea in catalogul electronic a rezultatelor obtinute de candidati se fac in conformitate cu procedurile elaborate de Comisia Nationala de Bacalaureat.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 FIZICA

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 CHIMIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 BIOLOGIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 INFORMATICA

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 LOGICA SI ARGUMENTARE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 GEOGRAFIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 FILOSOFIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 PSIHOLOGIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 SOCIOLOGIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 ECONOKIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 ANATOMIE

Metodologie Bacalaureat 2016

Media notelor la probele scrise se calculeaza ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire. Aceasta reprezinta media generala a candidatului la examenul de Bacalaureat.

In procesul de evaluare a lucrarilor scrise si de rezolvare a contestatiilor, in cazul in care diferenta dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obtinute se trec, pe fiecare lucrare in parte, cu cerneala rosie, de catre profesorii evaluatori, dupa ce este verificata concordanta cu borderourile individuale, si se semneaza de acestia.

Media finala se trece pe lucrare, in prezenta profesorilor evaluatori, de catre presedintele comisiei. Presedintele comisiei calculeaza media finala, ca medie aritmetica cu doua zecimale a notelor acordate de evaluatori, fara rotunjire, si semneaza.

In cazul in care se constata o diferenta mai mare de 0,50 puncte intre notele acordate de cei doi evaluatori, presedintele repartizeaza lucrarea spre reevaluare unui alt profesor de specialitate, care, in prezenta profesorilor evaluatori initiali, stabileste nota finala a lucrarii.

Nota rezultata in urma reevaluarii este nota care se trece pe lucrare. Sub nota semneaza cei trei evaluatori si presedintele comisiei. Numarul pachetului si numarul de ordine al lucrarilor care necesita a treia evaluare sunt consemnate intr-un proces-verbal, semnat de cei amintiti anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top