Connect with us
Subiecte istorie BAC toamnă 2018 - Proba la alegere

Știri

Subiecte istorie BAC toamnă 2018 – Proba la alegere

Subiecte istorie BAC toamnă 2018. Absolvenții de liceu care nu au luat BAC-ul în vară, mai au o șansă la sesiunea august-septembrie 2018. Miercuri, 22 august, are loc proba obligatorie a profilului.

Cei care au terminat profil real (matematica-informatica, științe ale naturii ) și cei de la profil tehnologic dau proba la matematică, iar cei de la profil uman (filologie, științe socio-umane) dau proba la istorie.

Subiectele complete la istorie, rezolvarea acestora, precum și baremul sunt disponibile AICI după ora 15.00.

Baremul și rezolvarea subiectelor vor fi disponibile pe site-ul edu.ro, după ora 15.00.

Citește și: UPDATE: Subiecte Istorie Bac 2018 şi barem de corectare edu.ro

Citește și: Subiecte Matematică BAC toamnă 2018 (M1, M2, M3) și barem Update

Absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale au susținut, marţi, proba la Limba şi literatura maternă a examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie.

Această probă s-a susţinut la maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

Cea de-a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2018, la care s-au înscris 45.000 de candidaţi, a început luni.

Potrivit datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, din totalul celor înscrişi, 28.488 de candidaţi sunt din promoţia 2017 – 2018, iar 16.564 provin din promoţiile anterioare.

Sesiunea august – septembrie a examenului va continua pe 22 august cu proba obligatorie a profilului şi pe 23 august – proba la alegere a profilului şi specializării.

În zilele de 24 şi 27 august se desfăşoară evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă în 28 august.

Totodată, în intervalul 29 – 30 august are loc evaluarea competenţelor digitale, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 30 şi 31 august.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 1 septembrie, până la ora 12,00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12,00 şi 16,00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.

Citește și: Update: Subiecte Română BAC toamnă 2018, 20 august – Real şi uman

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top