Connect with us
SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Luni,7 martie, elevii de clasa a XI a dau proba la limba si literatura romana.

Știri

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Luni, 7 martie 2016, elevii de clasa a XI a sustin proba la limba romana, prima din cadrul simularii de BAC 2016. 

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Astazi elevii de clasa a XII-a si a XI sustin prima proba din cadrul simularii pentru Bacalaureat 2016, la Limba si Literatura Romana. Simularea a inceput la ora 9.00.

Iata ce s-a dat la Romana la simulare de Bac 2016 clasa a XI a

subicete simulare romana clasa a 11 a

Subiecte Simulare Bac Romana clasa a 11 a. foto:alba24.ro

Subiecte Simulare Bac 2016 Romana clasa a 11 a

Subiecte simulare bac 2016 romana – uman/pedagogic

subiecte clasa a xi a uman

Subiecte simulare bac 2016 romana – uman/pedagogic

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice organizeaza in perioada 7 – 10 martie, la nivel national, simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a. Obiectivele simularii examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care il vor sustine la finalul invatamantului liceal, stabilirea nivelului real de pregatire atins, precum si optimizarea pregatirii elevilor.

Vezi si: SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016.Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Notele obtinute nu se trec in catalog. In situatia exceptionala in care se doreste acest lucru, elevul trebuie sa solicite profesorului consemnarea notelor in catalog. In urma analizei rezultatelor, inspectoratele scolare vor lua masuri de monitorizare si control, dar si de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

SSUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A. SIMULARE BAC 2016. Subiectele pentru simularea la nivel national a examenului de bacalaureat, diferentiate in functie de filiera, profil si specializare, sunt elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare, in mod similar cu modelele publicate pe http://subiecte.edu.ro, inca din luna noiembrie a anului trecut. Subiectele sunt proiectate astfel incat tratarea lor sa valorifice capacitatile elevilor pe temele prevazute in programa de examen, parcurse pana la aceasta data. Corectarea lucrarilor va fi facuta, in baza unor bareme care asigura unitatea si obiectivitatea evaluarii si notarii la nivel national, de doi profesori din unitatile de invatamant liceal in care elevii sustin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care preda la clasa).

 

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-03-08T00:29:05+02:00 at 0:29

    iti dai seama durere

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top