Connect with us
SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA a XII a. Azi, luni, 7 martie 2016, incep simularile pentru Bac 2016. Prima proba este cea la limba romana.

Știri

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA. Elevii de clasa a XII a sustin azi, luni, 7 martie 2016, proba la limba si literatura romana, prima din cadrul simularii examenului de Bacalaureat 2016.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA. . Elevii din clasa a XII-a sustin in perioada 7-10 martie simularea examenului de bacalaureat. Luni, acestia vor sustine examen la limba si literatura romana, urmand ca marti sa dea examen la materna.

Iata ce s-a dat la Romana la simulare! Elevii de clasa a XII-a, profil real, au primit la subiectul I o poezie de Adrian Maniu, intitulata „In seara asta”. Liceenii au avut de rezolvat noua cerinte referitoare la text. La subiectul al II-lea, tinerii au fost nevoiti sa scrie un text de tip argumentativ de 150 – 300 de cuvinte despre rolul dezbaterilor publice in adoptarea unor legi. In ceea ce priveste cel de-al treilea subiect primit de elevii de clasa a XII-a, ei au fost nevoiti sa redacteze un eseu de 600-900 de cuvinte despre „particularitatile de constructie a unui personal dintr-un text narativ studiat apartinand lui Liviu Rebreanu sau George Calinescu”.

Si cei de la Uman au primit la primul subiect o poezie de Mihai Eminescu la care au avut de rezolvat noua cerinte. La subiectul al II-lea au avut de redactat un text argumentativ despre rolul internetului in promovarea unei carti, iar la subiectul III au avut de facut un eseu despre relatia dintre doua persoanje dintr-un roman psihologic sau unul al experientei.

Vezi si: SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XI A

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA. Elevii din clasa a XI-a incep astazi simularile pentru Bacalaureat. Astfel, conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna, iar miercuri, 9 martie, va avea loc proba obligatorie a profilului.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA. Joi, 10 martie, elevii de clasa a XII-a dau proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea rezultatelor se face pe 18 martie. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

CALENDAR SIMULARE examen BACALAUREAT 2016

 

  1. Clasa a XI-a

7 martie: Limba si literatura romana
8 martie: Limba si literatura materna
9 martie: proba obligatorie a profilului
18 martie: afisarea rezultatelor

  1. Clasa a XII-a

7 martie: Limba si literatura romana
8 martie: Limba si literatura materna
9 martie: proba obligatorie a profilului
10 martie: proba la alegere a profilului si specializarii
18 martie: afisarea rezultatelor

Rezultatele de la aceste simulari vor fi analizate la nivelul fiecarei scoli, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei si sedinte cu parintii.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA. Sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat pentru elevii din clasa a XII-a/ a XIII-a participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale va avea loc in perioada 14 – 27 mai.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA.Examenul de bacalaureat, sesiunea din vara, se desfasoara in perioada 13 iunie – 8 iulie. Absolventii de liceu vor avea pana in 1 iulie probele orale si de competente digitale, iar din 4 iulie vor fi probele scrise, rezultatele finale urmand sa fie afisate in 16 iulie.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A. SIMULARE BAC 2016 LIMBA ROMANA.Examenul de bacalaureat din 2016 va incepe in 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. In perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 21-24 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 27 iunie – 1 iulie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi sustinute in 4 iulie la limba si literatura romana si in 5 iulie la limba si literatura materna. Testarea va continua in 6 iulie cu proba obligatorie a profilului si in 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele vor fi afisate in 12 iulie, pana la ora 16.00, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00. Rezultatele finale vor fi afisate in 16 iulie.

A doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2016 va avea loc in perioada august-septembrie, inscrierile fiind programate din 18 pana in 22 iulie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top