Connect with us
Subiecte Simulare Matematică Evaluare Națională 2017. Ce le-a picat elevilor de clasa a VIII a la simulare 2017.

Știri

Subiecte și Barem de corectare Simulare Matematică Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Subiecte Simulare Matematică Evaluare Națională 2017. Elevii de clasa a VIII vor da astăzi, 16 martie, ultima probă la simularea pentru Evaluare Națională 2017. Aceștia vor da proba la matematică.

Proba începe la ora 9.00, moment în care se vor deschide plicurile sigilate care conțin subiectele unice. Accesul elevilor este permis în clase până la 8.30.

Subiectele la simularea de la Matematică a evaluării naționale 2017 vor fi oferite de huff.ro, imediat ce vor fi disponibile. Vă vom prezenta și baremul de corectare dar și rezolvare oferită de edu.ro.

Subiecte Simulare Matematică Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Barem Corectare Simulare Matematică Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Elevii au la dispoziție două ore pentru redactarea lucrării scrise, din momentul în care s-au distribuit subiectele pentru fiecare.

Elevii de clasa a VIII a au interzis să intre în sala de examen cu telefonul mobil. De asemenea, este interzis să aibă la ei cărți, formule sau orice alte mijloace care pot deveni o sursă de inspirație. Cei care vor refuza să predea aceste materiale la intrarea în sală, vor fi excluși din examen.

Simularea are drept scop pregătirea și familiarizarea elevilor cu Evaluarea Națională, fostul examen de capacitate. Rezultatele finale vor fi afișate pe 31 martie.

Subiecte Simulare Română la Evaluarea Națională, pentru clasa a VIII a

Luni, 13 martie, elevii claselor a VIII a au inceput focurile simularilor.

Vezi ce subiecte au picat la Simulare Română Evaluare Națională 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top