Connect with us
Suceava: Accident în Dărmăneşti, cu un autocar plin cu copii

Știri

Suceava: Accident în Dărmăneşti, cu un autocar plin cu copii

Un grav accident rutier a avut loc în Dărmăneşti, judeţul Suceava, în seara zilei de 8 iulie. un autocar cu copii a fost implicat în evenimentul rutier.

Un accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau mai mulţi copii s-a petrecut duminică seara, în localitatea Dărmăneşti, informează ISU Suceava.

Din primele informaţii, nicio persoană nu a rămas încarcerată, conform sursei citate.

La locul accidentului au fost trimise o descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale, a menţionat sursa citată.

În autocar se aflau 50 de persoane, dintre care 43 copii şi 7 adulţi.

Potrivit sursei citate, acestea sunt conştiente, neîncarcerate şi sunt evaluate de echipajele medicale aflate la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, 14 copii şi un adult vor fi duşi la spital.

„În autocar erau 50 persoane, respectiv 43 de copii şi şapte adulţi. Autocarul este din Belarus. Un număr de 15 persoane vor fi transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Este vorba de 14 copii şi un adult. Starea lor este bună”, a spus Găleată, pentru mediafax.ro.

Din motive încă necunoscute, autocarul s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, pe raza comunei Dărmăneşti, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri de mers.

Accident în Dărmăneşti. Ce spune IGSU

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

„La locul indicat au fost trimise o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi 4 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din primele informaţii, nu ar fi persoane încarcerate”, arată IGSU.

„Din informaţiile primite, acestea sunt conştientiente, neîncarcerate, iar la acest moment echipajele medicale aflate la faţa locului îi evaluează medical pe cei implicaţi”, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Accident în Bistriţa-Năsăud între un autobuz și un autoturism. Răniții au ajuns la spital

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top