Connect with us
SUCEAVA: Accident rutier grav în această dimineață

Știri

SUCEAVA: Accident rutier grav în această dimineață

Accident rutiert grav în această dimineață, în Suceava. Şapte persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, în urma unui carambol, la ieşirea din Fălticeni spre Suceava. Patru maşini au fost implicate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, şapte persoane implicate în accidentul în lanţ vor fi duse la spital.

Şapte persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2, în apropiere de localitatea Podeni, judeţul Suceava. În zona accidentului, traficul este complet blocat.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, patru autovehicule s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe DN 2, şapte persoane fiind trănite.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi cinci echipaje SAJ.

La rândul lor, poliţiştii au transmis că în accident au fost implicate două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei, iar valorile de trafic sunt în creştere, au transmis poliţiştii.

Poliţiştii suceveni au deschis o anchetă pentru a stabili modul cum s-a produs accidentul.

Accident la Peștișu Mare

Un bărbat a murit şi alte şase persoane au fost rănite după ce două autovehicule au intrat în coliziune, accident petrecut luni pe DJ 687, în localitatea Peştişu Mare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele verificări, au constatat că, conducătorul unui autoturism, un bărbat in vârstă de 51 de ani, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din acelaşi sens respectiv Deva – Hunedoara.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi rănirea a altor 6 persoane, respectiv câte trei pasageri aflaţi în autoturismele implicate”, conform sursei citate.

Citește și Bihor: Accident grav cu un autobuz, un microbuz și o autoutilitară

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top