Connect with us
„Suleyman Magnificul” revine la Kanal D?

Știri

„Suleyman Magnificul” revine la Kanal D?

„Suleyman Magnificul” a fost cel mai urmărit serial de televiziune străin în România. Postul Kanal D a făcut istorie în audiențe cu difuzarea acestuia.

Atât de îndrăgit a fost serialul, încât acesta a avut și o melodie dedicată de o cântăreață din România.

Serialul a avut 4 sezoane și un total de 139 de episoade. Conform unor surse neoficiale, „Suleyman Magnificul” ar revini la Kanal D din  vară.

Desi producția acestuia s-a terminat, unele surse susțin că celebrul serial va fi redifuzat la cererea publicului. Nu se cunosc încă detalii despre ora de difuzare sau perioada exacta.

Ultimul episod „Suleyman Magnificul” a fost difuzat pe 11 decembrie 2014.

„Suleyman Magnificul” revine la Kanal D?

„Suleyman Magnificul” revine la Kanal D?

După difuzarea a 4 sezoane, 154 de episoade şi înregistrarea unor audienţe uriaşe, care i-au atras serialului, pe buna dreptată, calificativul de fenomen’, veţi putea afla deznodământul frământărilor celui mai iubit sultan.

În ultimul episod al serialului, Suleyman se pregăteşte de ultima sa expediţie. Împovărat de ani, de boală şi de remuşcări, sultanul îşi propune să scrie o ultimă pagină glorioasă a trecerii sale prin istorie. Fantomele trecutului îl bântuie, dar şi mai grea devine pentru Suleyman povara succesiunii.

‘Suleyman Magnificul’ a fost pentru mine o experienţă colosală. Nu te întâlneşti prea des cu asemenea caractere, cu asemenea scenariu. Am trăit intens acest personaj şi m-am indendificat cu el. I-am înţeles frământările, angoasele, am încercat să-i înţeleg deciziile atât de controversate. Cea mai mare bucurie este pentru mine faptul că acest serial a trezit oamenilor setea de lectură, de istorie. Acelaşi efect l-a avut serialul şi asupra mea’, a declarat Halit Ergenç, interpretul rolului principal.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top