Connect with us

Știri

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, iar pe soț și pe cumnată nu o deranjează asta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, în familia acestei femei

Rachel Wilcox este mama a trei copii, iar acum este din nou însărcinată. Tatăl bebelușului nu este însă, soțul ei, ci cumnatul. Mai mult decât atât, nici partenerul său de viață și nici soția cumnatului nu sunt șocați de acest lucru, ba mai mult decât atât, sunt cât se poate de fericiți. Iată care este povestea.

Amanda, soția cumnatului lui Rachel, a fost diagnosticată cu cancer la colon, în urmă cu trei ani. Chimioterapia i-a salvat viața, în schimb i-a luat posibilitatea de a face copii.

Aici a intervenit Rachel, care a acceptat să devină mamă-surogat pentru familia cumnatei sale.

„Când eram însărcinată cu al treilea copil îi povesteam medicului meu despre situația Amandei. Acesta m-a privit și mi-a spus : Dar știi că poți să fii mamă surogat pentru ea, nu?? Am început să râd. Îi spusesem deja că sarcina cu numărul 3 va fi ultima pentru mine. Eu și cu Amanda avem o relație strânsă de foarte mulți ani. Sunt cu fratele ei de când eram în liceu, practic am crescut împreună. Mai multe decât cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a spus Rachel.

„Soțul meu a susținut în totalitate această idee și nu i s-a părut ciudat că voi purta în pântece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naște în curând fetița cumnaților săi.

În ceea ce îi privește pe copiii lui Rachel, aceștia au înțeles situația și spun:  „Mami este însărcinată, dar este copilul unchiului Reid și o să i-l dea lui”.

Citește și: Caz incredibil în România! A rămas însărcinată la 16 ani, dar medicii au descoperit că este virgină! Ce se întâmplase, de fapt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top