Connect with us

Știri

Surorile BAMBI au ajuns la cutite de cand locuiesc impreuna: „Ieri ne-am certat si am vrut sa ne filmam!”

Raluca si Denisa, cunoscute mai degraba ca Bambi, s-au mutat de curand impreuna, iar viata in „cuplu” este dificila deoarece cele doua cantarete au viziuni diferite despre cum trebuie facute lucrurile.

Denisa a recunoscut ca cearta surprinsa de paparazzi zilele trecute este autentica si ca se intampla cam des in ultima vreme sa ajunga sa ridice tonul la sora ei, Raluca, si invers. „Avem si noi certurile noastre. Ieri ne-am certat si chiar am vrut sa ne filmam. Avem ‘episoade conjugale'”, a marturisit Denisa la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars.

CITESTE SI: SCANDAL IN FAMILIA GABOR! NU ISI MAI VORBESC DELOC!

„Ieri am coborat de cateva ori sa cumpar alimente, sa alimentam masina, discutiile au pornit pentru ca mai trebuie sa coboare si ea”, s-a plans Denisa in direct.

O alta cearta intre cele doua fete a porni de la portofelul Denisei: „I-am dat portofelul sa mi-l puna in geanta iar ea l-a aruncat pe bancheta din spate si m-a acuzat ca l-am pus eu. Am avut divergente si din cauza personajelor pe care le interpretam la ‘Te cunosc de undeva'”, a inchis Denisa.

Denisa si Raluca sustin ca aceste certuri sunt normale intre cele doua si nu este vorba de nimic grav, cu toate ca atunci cand le apuca sunt de nesuportat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top