Connect with us
Un tânăr de 22 de ani din București a fost oprit cu focuri de armă de polițiști în București, după ce a încercat să lovească o tânără cu mașina.

Știri

Tânăr de 22 de ani, oprit de polițiști cu focuri de armă în București

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din București a fost oprit de polițiști cu focuri de armă, vineri dimineața. Conform primelor informații, oamenii legii l-au oprit pe bărbat în trafic, după ce acesta a avut o altercație cu o tânără de 19 ani.

Incidentul s-a petrecut în zona străzii Turda din Capitală, iar agresorul ar fi încercat să o lovească cu mașina pe femeie. Tânărul de 22 de ani a fost dus pentru audieri la secția de poliție numărul patru din București.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani, imediat după săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe asupra unei tinere în vârstă de 19 de ani, respectiv comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în sectorul 1”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Se pare că cei doi au avut o relație, care s-a încheiat recent, din cauza geloziei bărbatului și a comportamentului violent al acestuia.

Citește și: Anna Lesko, IMPUSCATA pe scena in timpul unui concert VIDEO!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top