Connect with us
Veste cumplita pentru familia Adinei Popescu, tanara disparuta in urma cu mai bine de o saptamana in Nepal.

Știri

Tanara romanca disparuta in Nepal, gasita moarta intr-un rau

Adina Popescu, romanca in varsta de 26 de ani, care s-a pierdut pe un traseu din Nepal, a fost gasita moarta plutind pe un rau, anunta apropiatii sai pe o retea de socializare. Autoritatile nu au facut inca publica identitatea ei, insa cunoscutii sunt convinsi ca este vorba de Adina Popescu.

Tanara, pasionata de drumetii, a plecat in India pe data de 11 iulie si ar fi trebuit sa se intoarca pe data de 20 iulie. Din pacate, insa, pe traseu a fost surprinsa de o ploaie torentiala urmata de alunecari de teren.

Citeste si: Romanca disparuta in Nepal. Ce spune MAE

In spatiul virtual, prietenii Adinei au demarat o campanie de strangere de fonduri ca sa poata plati cautarea tinerei cu elicopterul.

Ultima dată, tânăra ar fi fost văzută după ce terminase un traseu dificil din Himalaya şi se îndrepta spre aeroport.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca misiunea diplomatica mentine permanent legatura cu apropiatii persoanei disparute.

„Conform informatiilor furnizate de catre acestia, persoana in cauza a aterizat in Kathmandu, Nepal, in data de 11 iulie 2016, urmand sa calatoreasca inapoi spre Romania in data de 18 iulie 2016. Nu se cunosc detalii despre ruta turistica pe care aceasta urma sa se deplaseze. Ambasada Romaniei la New Delhi este pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate, daca situatia o va impune”, precizeaza MAE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top