Connect with us

Știri

Tanara violata de 7 tineri in Vaslui s-a logodit! Cum arata viitorul ei sot

Alesul tinerei este un fost coleg de liceu, pe nume Petru. In prezent, barbatul lucreaza in constructii in Olanda. Tanara a facut anuntul pe contul personal de Facebook, unde are la poza de profil o imagine cu logodnicul, caruia i-a transmis si un mesaj de iubire.

Potrivit cancan.ro, cei doi si-au facut cate un tatuaj identic pe antebrat, in forma de fluture, ca simbol al iubirii lor.

tautaj

violata

Iubitul tinerei violate din vaslui

In luna noiembrie a anului 2014, Raluca M. a fost violata de 7 tineri din localitatea vasluiana Valeni. Eleva se intorcea de la scoala, iar doi tineri pe care ea ii cunostea s-au oferit sa o duca acasa cu masina. Dupa ce fata s-a urcat in autoturism, acestia au dus-o pe un camp unde au violat-o. Nu s-au oprit insa aici.

Citeste si: 40 de femei il acuza de viol pe acest actor!

Au mai chemat inca cinci amici, care au violat-o la randul lor. Mai mult, acestia au continuat sa o abuzeze sexual si dupa ce aceasta si-a pierdut cunostinta si au stropit-o cu tuica. Dupa ce au batjocorit-o, au dus-o acasa, iar tanara le-a povestit parintilor cele petrecute, iar acestia au anuntat Politia.

La capatul unui proces indelungat, cei 7 violatori au primit ani grei de inchisoare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top